Om oss

Morten Eriksen-Deinoff (HumanEffect) og Jon Morten Melhus (Humor & Lønnsomhet) hjelper deg med AMIGO-metoden
Morten Eriksen-Deinoff (HumanEffect) og Jon Morten Melhus (Humor & Lønnsomhet) hjelper deg med AMIGO-metoden

Trenger virksomheten og kollegene dine mer energi, bedre samarbeid, mer latter og glede, mer stolthet og feiring, mer inspirerende mål og planer, sydende og engasjerende kommunikasjon med kundene og ypperlig kundebehandling?

Da trenger dere AMIGO!

Morten Eriksen-Deinoff i HumanEffect AS og Jon Morten Melhus i Humor & Lønnsomhet har utviklet AMIGO-metoden: Hvordan Anerkjennelse, Mestring, Inspirerende Mål, Glede og Humor og Oss/Fellesskapsfølelsen øker arbeidsglede, effektivitet, omdømme og lønnsomhet.

Når medarbeiderne skårer høyt på disse fem elementene, er dette et uttrykk for at organisasjonen er velfungerende, effektiv og medarbeidere har høy trivsel, faglig tilfredsstillelse og lavt sykefravær. Medarbeiderne må bruke dette overfor hverandre og lederne må sørge for å legge forholdene til rette så medarbeiderne skårer høyt på AMIGO-elementene, hvis de ønsker å lykkes bedre med organisasjonen, omdømmet og resultatene/lønnsomheten.

Morten & Jon Morten tilbyr inspirerende foredrag og workshops om hvordan deres ledere og medarbeidere kan styrke virksomhetens energi, begeistring, humor, samarbeid og fokus gjennom AMIGO.

Ta kontakt for mer energi, humor, fellesskap og lønnsomhet:

Jon Morten Melhus, Humor & Lønnsomhet – Begeistring.no

Jon Morten er blant de fremste rådgivere og foredragsholdere i Norge når det gjelder betydningen av begeistring og begeistringsledelse for å skape gode resultater i arbeidslivet. Han er utdannet siviløkonom fra NHH og med bred ledererfaring fra bl. a. Den Norske Opera, Radio 1, Reel Image og «Mot i Brøstet». Hans bøker om begeistring og begeistringsledelse har solgt i nærmere 40 000 eksemplarer. I boken «Begeistring!» av Trond Haugen og Jon Morten Melhus beskrives disse fem elementene. 

Ta kontakt med Jon Morten Melhus om begeistrende foredrag eller workshops for medarbeidere eller ledere:

Humor & Lønnsomhet / Melhus Communication as
Telefon: ‭+47 920 555 88‬
Epost: Post@Begeistring.no
www.Begeistring.no

Morten Eriksen-Deinoff, HumanEffect as – HumanEffect.no

Morten er siviløkonom og seniorkonsulent, og har gjennom 30 år utviklet og gjennomført lederutviklingsprogrammer, strategiprosesser og programmer for innarbeiding av strategier for bedre lønnsomhet for oppdragsgivere. Han har hjulpet ledere og medarbeidere  til en bedre og mer effektiv arbeidshverdag. Når ledere og medarbeidere forstår og føler for beslutninger, skapes energi og handlingskraft.

Ta kontakt med Morten Eriksen-Deinoff om energigivende lederworkshops og utviklingsprosesser:
HumanEffect as
Telefon: ‭+47 950 81 390‬
Epost: Morten@Humaneffect.no
www.HumanEffect.no